Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H αποκάλυψη των iPhone 13 επιστρέφει στην περίοδο του Σεπτεμβρίου

*
Μετά τη φετινή -παρανοϊκή από όλες τις απόψεις- χρονιά, η αποκάλυψη των iPhone 13 επιστρέφει σε γνώριμη περίοδο, δηλαδή αυτή του Σεπτεμβρίου. Κάτι τέτοιο αναφέρει ο αναλυτής Ming-Chi Kuo που έχει αποδείξει την εγκυρότητά του στα θέματα της Apple. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι νέες συσκευές iPhone θα είναι διαθέσιμες μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2021, σε αντίθεση με τα όσα έγιναν φέτος που ακόμη και σήμερα δεν έχουν ομαλοποιήσει τη ροή συσκευών στην αγορά σε όλο τον πλανήτη. Υπενθυμίζεται πως τα iPhone 12 παρουσιάστηκαν αρκετά αργότερα από το αναμενόμενο, ενώ κυκλοφόρησαν ακόμη αργότερα. Παρόλα αυτά, οι πωλήσεις των iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max έχουν πάει αρκετά καλύτερα από το αναμενόμενο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*